Res direkt från Göteborg till Riga med Air Baltic

Res direkt från Göteborg till Riga med Air Baltic

Den 14:e april nylanserar Air Baltic sträckan Riga-Göteborg Landvetter Airport. De kommer att erbjuda avgångar fyra dagar i veckan.

– Vi är verkligen glada över att få välkomna airBaltic till Göteborg Landvetter Airport! Det är av stor betydelse för vår region att ha en bra anslutning till Riga och till ett nätverk som gör det möjligt att resa till destinationer i Baltikum, Ryssland och OSS-länderna, säger Charlotte Ljunggren, flygplatsdirektör på Göteborg Landvetter Airport.

Flygplanstypen som kommer att trafikera sträckan är Bombardiers Q400 NextGen. Flygen från Göteborg till Riga går på tisdagar, onsdagar, fredagar samt söndagar. Från Riga till Göteborg går flygen på måndagar, tisdagar, torsdagar samt lördagar.

– Vi är väldigt nöjda över att vår moderna flotta kan erbjuda våra kunder en bättre service, och särskilt när det gäller avgångar där behovet är som störst. Under sommaren kommer vi att upphöra med avgången Riga-Kaunas då behovet är svagare, detta gör att ett extra flygplan kommer bli ledigt, något som gör det möjligt att nylansera avgången Riga-Göteborg för våra kunder som reser mellan dessa två städer och vidare till destinationer som Paris, Barcelona, Rom, Kiev, Moskva och Istanbul, säger Martin Gauss, VD på Air Baltic. 

Flygresan varar i en timme och 40 minuter.

Se schema över flygningarna på www.airbaltic.com

Share This

Leave a Reply

Your email address will not be published.