Kom och lek på Göteborg Landvetter Airport

Kom och lek på Göteborg Landvetter Airport

Nio nya lekytor öppnas i dagarna på Göteborg Landvetter Airport. I ett samarbete med Liseberg görs nu flygplatsupplevelsen roligare för alla barn och deras föräldrar.

Lekytorna är placerade över hela flygplatsen. Det är skärmar med fem olika spel som erbjuds. Barnen kan sortera bagage, servera kaffe eller räkna valutor bland annat.

Samarbetet med Liseberg är en del i länken mellan flygplatsen och Göteborg stad.

– På Liseberg är vi stolta över att få vara en del av den ambitiösa utvecklingen av Landvetter Airport. Vår förhoppning är att den nya lekplatsen kommer att ge alla barn en försmak av allt roligt Göteborg har att erbjuda och ett positivt minne för dem som lämnar staden, säger Andreas Andersen, VD på Liseberg.

Samarbetet kommer att fortsätta att utvecklas under 2014 då en lekplats kommer att byggas i ankomsthallen för utrikesflyg. Lekplatsen kommer att ha flera igenkänningstecken från Liseberg.

– Det är väldigt roligt att kunna ta flera steg i samarbetet med Liseberg för att skapa något kul för barnen och en ännu bättre miljö på flygplatsen. Liseberg är ett av vår regions starkaste varumärken och är förknippat med positiva förväntningar, precis den ambition som Göteborg Landvetter jobbar efter, säger Charlotte Ljunggren, flygplatsdirektör på Göteborg Landvetter Airport.

Share This

Leave a Reply

Your email address will not be published.