Tarom börjar flyga Bukarest-Arlanda

Tarom börjar flyga Bukarest-Arlanda

Rumäniens största flygbolag Tarom börjar återigen trafikera Stockholm Arlanda Airport. Den 2 juni startar direktlinjen Bukarest-Arlanda med tre avgångar i veckan.

Flygbolaget Tarom kommer att flyga mellan Bukarest och Stockholm Arlanda Airport på måndagar, onsdagar samt söndagar med en Boeing 737-700.

- Det är jätteroligt att få välkomna Tarom tillbaks till Arlanda. Rumäniens huvudstad Bukarest är en stor och viktig destination och att nu få en direktlinje dit kommer att glädja många resenärer, såväl privat- som affärsresenärer, säger Kjell-Åke Westin som är flygplatsdirektör på Stockholm Arlanda Airport.

VD på Tarom, Christian Heinzmann, kommenterar den nya linjen,

- Tarom är ett av Rumäniens välkända varumärken som symboliserar rumänska värderingar och traditioner; ett flygbolag som i snart 60 år varit det stolta nationella flygbolaget för Rumänien. Jag är glad att vi har beslutat att starta en flyglinje mellan Bukarest och Stockholm och jag hoppas att våra passagerare är glada över att få en ny destination som Stockholm i vårt nätverk.

Share This

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>