Försenad? Kräv ersättning med hjälp av Airhelp

Företaget Airhelp har specialiserat sig på att hjälpa kunder som blivit försenade, råkat ut för inställda flyg eller överbokning. De ställer krav på flygbolagen med hjälp av gällande lagar och ser på så sätt till att du får den ersättning du har rätt till. Airhelp tar 25 procent av ersättningen i arvode.

Airhelp har funnits sedan 2013. De har kompetensen som behövs för att hjälpa dig att få den ersättning du faktiskt har rätt till enligt lag. De har gjort det enkelt för dig genom deras simpla app och hemsida där du snabbt kan fylla i väsentliga uppgifter. Efter det är det bara att vänta medan de jobbar åt dig. Om du har rätt till ersättning tar Airhelp ut en avgift på 25 procent av ersättningsbeloppet. Skulle det dock vara så att du inte har rätt till ersättning behöver du inte betala något för tjänsten.

Hittills har Airhelp varit fokuserade på regelverket som gäller inom EU men satsar nu även på USA.

Du kan få ersättning på egen hand, dock kan det vara tidsödande och i vissa fall otroligt krångligt. Airhelp vill förenkla processen för den enskilda individen.

AirHelps hemsida

Share This

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>