Flyg till Mexiko och Oslo från Växjö Småland Airport

Flyg till Mexiko och Oslo från Växjö Småland Airport

Redan nu i mars börjar Nextjet trafikera Oslo Gardemoen från Växjö Småland Airport och till vintersäsongen 2014/2015 erbjuder Ving direktcharter till Mexiko.  

Det händer mycket för Växjö Småland Airport. Nextjet kommer att flyga till och från Osla Gardemoen måndag-fredag från och med mars månad 2014.

- Förbindelsen har varit efterfrågad under många år och det känns väldigt roligt att äntligen kunna erbjuda smålänningarna ett enkelt resande till Norge. Med tanke på det geografiska läget som Växjö Småland Airport erbjuder så är jag säker på att vi kommer att attrahera resenärer från stora delar av Småland, säger Henning Lindberg, försäljnings- och marknadschef på Nextjet.

I och med att Ving har lanserat sitt kommande vinterprogram för 2014/2015 kom den goda  nyheten om en direktlinje till Mexiko från Växjö Småland Airport.

- Att Ving fortsätter att växa på Småland Airport känns mycket bra. Att vi därtill får en helt ny destination till en så exotisk plats som Mexiko är extra roligt. Vi är stolta över att kunna presentera denna nyhet tillsammans med Ving, säger Ulf Axelsson, VD på Växjö Småland Airport.

 

Foto: Mats Samuelsson

Share This

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>