Äntligen direktflyg till Mauritius!

Äntligen direktflyg till Mauritius!

Fritidsresor avslöjar sin nyhet för kommande vinterprogram: Mauritius med direktflyg. Tack vare flyg med sin egen Dreamliner kan de erbjuda lägsta pris i branschen samt snabbaste flygtid.

– Vårt frånpris på 10.998 kronor, fräscha hotell både för familjer och vuxna och direktflyg med vår egen Dreamliner på fredagseftermiddagen är svårslaget, säger Bassam el Mattar, Sverigechef på Fritidsresor.

Fritidsresor kommer att erbjuda 19 olika hotell varav 17 av hotellen har strandläge. Det kommer att finnas Couples-hotell samt familjeanläggningar. Femton av hotellen ligger i eller nära Grand Baie på nordsidan och fyra ligger vid Belle Mare på östkusten. Boendestandarden som erbjuds är från två- till femstjärniga hotell samt lägenheter. Fritidsresor har som enda arrangör skandinavisk personal på plats.

Flygningen går varannan vecka med egen Boeing 787 Dreamliner och tar cirka 11 timmar och 30 minuter på utresan samt 11 timmar och 50 minuter på hemresan. Detta kan jämföras med reguljärflyg som med byten och väntetider tar cirka 16 timmer.

– Prisnivån är ungefär som i Mexico, cirka 50 kronor för en pizza och middag från 140 kronor, säger Bassam el Mattar.

Resorna kommer ut till försäljning 6 mars.

 

Share This

Leave a Reply

Your email address will not be published.